contact bijnenMocht u na het doornemen van onze website nog vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij het graag. Of misschien wil u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie.

Wij geven de voorkeur aan telefonisch contact, om direct een zo goed mogelijk beeld te krijgen over de vraag van u als klant. Mocht u liever een email sturen dan mag dit natuurlijk ook. Ook kunt u het contactformulier hiernaast in vullen en dan geven wij u zo spoedig mogelijk antwoord op uw bericht.

Contact Bijnen, Scooter Service, de gegevens: 

Adres:

Beerze 8

5422VW Gemert (industrieterein wolfsveld I)

Email: info@scooterservicebijnen.nl

Telefoonnummer: 06 121 56 321

Routebeschrijving

Komend vanaf Helmond/Centrum-Gemert

Richting Boxmeer aanhouden, als u op de rotonde het hoofdgebouw van Unidek (Oost-om) aan de rechterkant hebt, dan neemt u op deze rotonde de derde afslag, daarna de eerste weg links. Deze straat (Dieze) uitrijden, daarna links en direct rechts de Beerze op. Ons bedrijf bevindt zich aan uw linkerhand.

 

Komend vanaf Handel of Boekel/Uden

Als u vanuit Handel richting Gemert rijdt neemt u op de rotonde na Time Out de derde afslag. Daarna de tweede straat rechts (Dieze). Deze straat uitrijden en aan het einde links en direct rechts de Beerze op. Ons bedrijf bevindt zich dan aan uw linkerhand.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht